Kirjoittajalta
Kategoriassa ,
Asiasanat ,

Kymppisäkissä The Void, Discovery ja muut tulevat kutkuttavat elokuvatapaukset

2017-03-03 02_12_10-THE DISCOVERY - Official Trailer (2017) Rooney Mara, Jason Segel Sci-Fi Movie HD

Asiahan on sillä lailla, että horisontissa häämöttää monen monta erilaista hienoa elokuvaa joista kelpaa intoilla. Kuten esimerkiksi…

THE DISCOVERY

Mitähän tapahtuisi, jos Robert Redford saisi jollain ihmeen keinolla todistettua kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon? Laittaisitko kiviä taskuun ja hyppäisit kaivoon maisemanvaihto mielessä?

Julkaisupäivä: 31. maaliskuuta.

THE VOID

The Voidista ei kannata tietää ennen sen näkemistä mitään muuta kuin että kyseessä on käytännön erikoistehosteisiin (ei siis CGI) vannova joukkorahoitteinen elokuva, joka panostaa kosmiseen kauhuun, suolenpätkiin ja yleiseen piinaan.

Julkaisupäivä: 7. huhtikuuta.

LIFE

Kansainvälisellä avaruusasemalla kikkailevat astronautit löytävät Maan ulkopuolista elämää ja luonnollisestikin työntävät sormensa tähän organismiin, jolloin alkaa sattua pahoja juttuja.

Finnkinon ensi-ilta: 24. maaliskuuta.

GHOST IN THE SHELL

Hollywoodissa on huomattu jo aikaa sitten, ettei ole mitään järkeä ottaa taloudellisia riskejä omaperäisiä elokuvia tekemällä ja Ghost In The Shellin live action-filmatisointi onkin suoraa seurausta tällaiselle ajattelulle.

Finnkinon ensi-ilta: 31.3.2017

VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Mitä ihmettä, kiinnostava sarjakuvafilmatisointi?!? Kuulostaa epäilyttävältä mutta tämä elokuva antaa trailerin perusteella odottaa todella ihanaa avaruusseikkailua ja aikasekoilua. Luc Besson, olet ainoa toivoni.

Julkaisupäivä: 21. kesäkuuta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *